sâmbătă, 25 februarie 2012

Un mesaj planetar de la Hathori

 
 
Nota: Acest mesaj din partea Hathorilor cuprinde instructiuni privind o puternica meditatie energetica, numita Palatul Launtric de Cristal (The Crystal Palace Within) si Deschiderea Salilor din Amenti (Opening the Halls of Amenti). Puteti face aceasta meditatie spre folosul personal, ori de cate ori doriti. Instructiunile privind acest proces energetic sunt transmise in acest moment pentru aceia care aleg sa participe la o Meditatie Planetara Hathoriana de Activare, ce va avea loc in ziua de 31 octombrie 2010. In acea zi, in Seattle, Washington se va reuni un grup ce se va angrena in aceasta meditatie. Aceste informatii sunt oferite celor care nu pot participa la atelierul de lucru, dar care ar dori sa ia parte la meditatie, alaturi de alte persoane din lumea intreaga.
Prin intermediul meditatiei pe care urmeaza sa o transmitem, puteti accesa niveluri mai elevate de creativitate, inerente naturii launtrice, si dobandi accesul la ceea ce numim Mintea voastra Superioara – care este pur si simplu un aspect al constiintei voastre, ce se extinde dincolo de limitarile constientei voastre, asa cum e perceputa in prezent, in cadrul constrangerilor de timp si spatiu. Aceasta Minte Superioara – acest aspect interdimensional al constiintei voastre – este o potentiala sursa de inspiratie, intelepciune, intuitie si creativitate nemarginite.
Palatul Launtric de Cristal se refera la glanda pineala, intrucat parte din structura ei este de natura cristalina. Aceste cristale mici de calcit detin proprietati piezoelectrice ce pot corespunde taramurilor mai inalte ale luminii. Prin activarea acestor potentialuri cristaline din glanda voastra pineala deschideti portalul spre Mintea voastra Superioara, care va poate aduce, voua si omenirii, un influx de creativitate, viziune si solutii pentru problemele personale si colective.
Meditaţia are trei faze.
Prima fază
Prima faza implica activarea chakrei inimii si patrunderea intr-o stare de rezonanta profunda cu Pamantul. Aceasta conexiune, realizata cu ajutorul inimii voastre, va conecteaza cu intelepciunea Pamantului si cu procesul de inaltare prin care trece planeta voastra. Acest lucru se realizeaza prin natura voastra emotionala, indeosebi prin trimiterea sentimentelor de apreciere sau recunostinta Pamantului in sine.
Acesta e un aspect foarte important pentru aceasta meditatie, intrucat energia Pamantului e mai vasta decat a voastra. Ea va poate ajuta sa va stabilizati in acest proces si va conecteaza la mersul inainte al procesului de inaltare, prin care trece planeta voastra.
In aceasta faza a meditatiei va focalizati atentia in chakra inimii voastre – localizata in mijlocul pieptului – si simtiti apreciere sau recunostinta pentru Pamant, pentru viata in sine. In functie de nivelul vostru de evolutie, unii dintre voi pur si simplu se vor odihni in acest sentiment de apreciere sau recunostinta pentru Pamant.
Altii dintre voi vor putea realmente simti ca aceste energii se revarsa din ei, in Pamant.
Alte persoane ce detin capacitati interdimensionale dezvoltate s-ar putea trezi ca plutesc prin spatiu, trimitandu-si sentimentele de apreciere sau recunostina pentru Pamant, din aceasta pozitie avantajoasa si/sau dintr-o stare de fiintare deosebit de expansionata. Asadar, exista o mare varietate de modalitati pentru a simti acest proces.
Aceasta faza constituie, de asemenea, o transformare energetica a unei forme mentale colective, pe care o mentine omenirea. Aceasta forma mentala este credinta ca Pamantul poate fi folosit, chiar abuzat, in propriul interes al omenirii, fara a se tine cont de efectele ei asupra altor forme de viata.
Aceasta forma mentala trebuie inlaturata si transformata, daca e ca omenirea sa supravietuiasca transformarii ce se produce in prezent, asa ca, atunci cand faceti acest simplu act de a-i trimite Pamantului apreciere sau recunostinta, va conectati la procesul de inaltare a Pamantului, contribuind in acelasi timp la transformarea acestei forme mentale deosebit de distructive: aceea ca aveti stapanire si putere asupra Pamantului.
Pe Noul Pamant, ideea fundamentala va fi administrarea lui, impreuna cu intelegerea interconectivitatii tuturor formelor de viata si cu respectarea Pamantului in sine.
A doua fază
Dupa ce ati ramas in acest camp vibrational de apreciere sau recunostinta pentru Pamant, cel putin cinci minute, va mutati atentia din centrul inimii in glanda pineala din centrul capului si ascultati Acordarea Glandei Pineale.
Aceasta meditatie acustica dureaza aproape sase minute, fiind special creata ca sa va ajute in activarea potentialurilor nefolosite din structura cristalina a glandei voastre pineale.
Sunetele pe care le veti auzi sunt similare fluctuatiilor din taramurile luminii. Ele va acordeaza cu finete receptivitatea si capacitatile de perceptie subtila ale acestei glande. Acest lucru se asemana foarte mult cu conectarea unei antene, iar apoi acordarea ei la taramurile mai inalte ale luminii si la ceea ce am numit mai inainte Mintea voastra Superioara.
Pe intreaga durata a acestei meditatii acustice, a acestei Acordari, constienta voastra se afla in centrul capului, in zona glandei pineale. Nu trebuie sa faceti nimic altceva decat sa va mentineti atentia in aceasta zona. In clipa in care atentia va este distrasa, o readuceti la glanda pineala.
Lasati ca sunetele sa rezoneze si sa activeze aceasta zona din creierul vostru. Din nou, in functie de nivelul vostru de constienta, unii dintre voi ar putea simti schimbari subtile, nedefinite, in aceasta zona. Altii ar putea percepe geometrii complexe de lumina. Iar altii s-ar putea percepe in afara lor, observand fluctuatii reale de energie, in interiorul glandei pineale. Mai pot exista si multe alte perspective perceptuale.
Lucrul important din aceasta faza este sa „nu incercati” sa declansati nimic. Doar permiteti sa se desfasoare. Dupa ce se incheie aceasta faza a meditatiei, va deplasati spre cea de-a treia si ultima etapa, pe care noi o numim Deschiderea Salilor din Amenti.
Faza a treia
Folosim termenul de Salile din Amenti, in doua sensuri. Primul se refera la o baza eterica de informatii, aflata sub Sfinxul din Cairo, Egipt. Cel de-al doilea sens al termenului este acela de a patrunde intr-o stare mentala vibrationala elevata, prin care va conectati cu Mintea voastra Superioara. Aceasta este perspectiva ce trebuie mentinuta, in timp ce practicati aceasta meditatie.
Aceasta faza a meditatiei va confera acces direct la Mintea voastra Superioara si la potentialurile ei nemarginite. Spre deosebire de celelalte doua faze ale meditatiei, in aceasta faza, constienta voastra se afla simultan, in multiple locuri.
La vom prezenta in ordine. Unele persoane vor putea mentine doar un singur punct de constienta, in orice moment dat. Altele vor putea mentine simultan mai mult de un singur punct de constienta. Mentineti cat de multe puncte puteti. Daca veti continua sa folositi aceasta metoda, va veti dezvolta in cele din urma capacitatea de a mentine simultan puncte multiple de constienta, iar aceasta capacitate (de a mentine perspective multiple, concomitent) constituie o puternica metoda de antrenare pentru dezvoltarea constientei interdimensionale.
Punctul primar si esential in care va concentrati atentia este o zona pe care o numim punctul BA. Acesta nu este locul in care se afla Sufletul vostru Celest sau Sinele Divin; el este doar un punct energetic de acces. BA se refera la Sufletul vostru Celest sau, conform altor puncte de vedere, Sinele vostru Divin. Daca va ridicati mainile deasupra capului, punctul BA se afla in locul in care se ating degetele voastre. (Va rugam sa retineti ca, in aceasta meditatie, nu va tineti mainile ridicate deasupra capului. Faceti acest lucru doar ca sa localizati punctul BA.)
In aceasta faza a meditatiei, constienta voastra se afla in punctul BA, iar voi trimiteti apreciere sau recunostinta acestui aspect al vostru insiva, ce exista in afara timpului si spatiului. In mod anume, trimiteti apreciere sau recunostinta pentru influxul de intelepciune, intuitie, creativitate si inspiratie, ca si pentru posibilele solutii la problemele cu care se poate sa va confruntati.
Aceasta este o parte foarte importanta din aceasta faza. Consonanta – semnatura vibrationala – de apreciere sau recunostinta activeaza BA-ul, Sufletul vostru Celest sau Sinele Divin. Prin aceasta actiune deschideti un portal spre Mintea voastra Superioara si, totodata, puneti capat unei alte forme mentale limitative, care a infestat omenirea, timp de eoni.
Aceasta forma mentala nu e altceva decat credinta ca sunteti separati de propria voastra divinitate – ca nu sunteti aceasta divinitate si ca nu meritati sa primiti darurile propriei voastre divinitati.
Aceasta forma mentala a fost introdusa ca sa fiti controlati, prin intermediul religiilor voastre. Ea este o forma mentala extrem de limitativa si daunatoare, caci va impiedica accesul la intelepciunea voastra superioara, la viziunea voastra spirituala, la capacitatea voastra de a discerne adevarul de minciuna si la capacitatea voastra de a va schimba realitatea, dupa cum doriti.
Nu putem sublinia indeajuns cat de perfida e aceasta forma mentala, cum nu putem sublinia indeajuns nici cat de importanta este pentru voi actiunea de a mentine aceasta noua forma mentala (ca nu exista separare intre voi si Sufletul vostru Celest, Sinele vostru Divin sau Dumnezeu), in timp ce va trimiteti aprecierea sau recunostina BA-ului vostru.
Nu cereti, nu implorati, nu cersiti sau nu va rugati Sufletului vostru Celest, Sinelui vostru Divin sau unui dumnezeu. Deschideti pur si simplu un canal spre o alta parte din fiinta voastra. Pe masura ce continuati sa faceti acest lucru, veti simti un raspuns din partea Sufletului vostru Celest – o miscare din punctul Ba in jos, in glanda pineala.
Aceasta miscare indica coborarea energiei din Mintea vostra Superioara, impreuna cu introspectii si imputerniciri ale acelui aspect al fiintei voastre, pe care-l cunoasteti drept corpul si mintea voastra. Aceste imputerniciri sunt sub forma tiparelor de lumina spirituala, de care ati putea sau nu ati putea fi constienti la nivel constient.
In timp ce permiteti ca energia sa continue sa coboare din punctul BA, cel de-al doilea punct in care va concentrati atentia include glanda pineala, ingaduind ca energia sa coboare din Sufletul Celest in structura cristalina a glandei pineale in sine.
Daca puteti, deveniti constienti simultan de un al treilea punct, chakra inimii din mijlocul pieptului, astfel ca influxul de energie sa circule din Sufletul Celest in glanda pineala si in centrul inimii. In acest moment, trimiteti apreciere sau recunostinta Sufletului vostru Celest, BA-ului vostru, pentru ca va dezvaluie Mintea voastra Superioara.
In final, pentru aceia dintre voi care sunt mai avansati, indreptati-va constienta asupra unui al patrulea punct, care este chiar centrul Pamantului, astfel ca influxul Mintii voastre Superioare sa curga din Sufletul Celest, in glanda pineala, in chakra inimii si in centrul Pamantului.
Nu fiti preocupati de cat de multe puncte de referinta puteti mentine; mentinerea constientei in primul punct – care e punctul BA – este suficienta pentru inceput.
Asa cum am spus mai devreme, daca veti continua sa faceti aceasta meditatie, intr-un final, veti putea mentine simultan mai multe puncte de constienta. Scopul acestei meditatii e sa va activeze potentialurile si capacitatile nefolosite din natura voastra interdimensionala si sa va ofere acces la Mintea voastra Superioara, pe care o puteti apoi folosi pentru a va umple viata de noi viziuni, noi intelegeri, noi forme de inspiratie si noi solutii creative la problemele cu care s-ar putea sa va confruntati (fie la nivel individual, fie colectiv).
Datorita faptului ca sunteti conectati cu intreaga viata, pe masura ce deveniti receptivi la potentialul Mintii voastre Superioare, ii ajutati pe semenii vostri sa realizeze si ei acest lucru.
Va prezentam aceasta meditatie, in acest moment, pentru aceia dintre voi care doresc sa ni se alature, atunci cand facem activarea planetara de duminica, 31 octombrie 2010.
Va solicitam sa parcurgeti acest proces de mai multe ori, inaintea evenimentului propriu-zis, astfel incat sa fiti foarte familiarizati cu el si sa-l stapaniti, intr-o oarecare masura.
Pe 31 octombrie, la ora 3 pm Pacific Standard Time (PST), aceia dintre noi care ne reunim in Seattle pentru acest eveniment, vom intra in aceasta meditatie. Sunteti invitati sa participati alaturi de noi, oriunde v-ati afla. Prin intermediul unei stari vibrationale comune (apreciere sau recunostinta), vom transcende impreuna timpul si spatiul. Vom insufleti Palatul Launtric de Cristal si vom Deschide Salile din Amenti, spre folosul vostru si al omenirii.
Rezumat
Pe scurt, aceasta meditatie, pe care noi o numim Palatul Launtric de Cristal si Deschiderea Salilor din Amenti, dureaza aproximativ 15 minute. Primele cinci minute sunt petrecute trimitand Pamantului apreciere sau recunostinta, avand intelegerea ca amplificati de asemenea o forma mentala, pe care o adaugati la reteaua planetara – o contragreutate la forma mentala distructiva, aceea ca omenirea detine stapanire si putere asupra Pamantului. Inlocuiti aceasta forma mentala perfida cu una noua – ca oamenii sunt deopotriva co-creatori cu Pamantul si administratori ai vietii.
Dupa ce ati petrecut cel putin cinci minute in acest camp vibrational de apreciere sau recunostinta pentru Pamant, intrati in a doua faza, ce dureaza cinci minute si ceva. Aceasta implica audierea Acordarii Glandei Pineale, lasand ca sunetul sa-si faca treaba pentru voi, voi pur si simplu mentinandu-va atentia in centrul capului.
In faza a treia, care va dura cinci minute, constienta voastra se indreapta in punctul BA, deasupra capului. In timpul acestei faze, trimiteti apreciere sau recunostinta Sufletului vostru Celest, Sinelui vostru Divin, deschizand un canal spre propria voastra Minte Superioara, intelegand ca prin aceasta actiune nu activati doar legatura cu un aspect mai inalt din voi insiva, ci transformati totodata o forma mentala negativa, pe care o detine omenirea.
Aceasta forma mentala este aceea ca nu sunteti propria voastra divinitate si ca nu meritati sa aveti acces direct, ci aveti nevoie de un intermediar. Din perspectiva noastra, nu aveti nevoie de nicio persoana, de nicio entitate sau organizatie care sa fie un intermediar intre voi si Sinele vostru Divin, Dumnezeul vostru, Divinitatea voastra.
In timpul acestei faze, voi lasati ca un influx de energie sa coboare din Mintea voastra Divina – care e accesata prin Sufletul vostru Celest, Sinele vostru Divin – in glanda pineala. Daca puteti mentine mai multe puncte de focalizare, permiteti ca acest influx sa coboare in chakra inimii din centrul pieptului si, in final, in centrul Pamantului.
Realizarea la timp a acestei meditatii e deopotriva favorabila si cruciala. Va aflati intr-o etapa decisiva din procesul de inaltare a Pamantului. Nu sunteti neputinciosi in mijlocul haosului crescut, existent in jurul vostru – nicidecum. Aveti in voi puteri si capacitati ce asteapta porunca voastra.

Hathorii
29 August 2010
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu